Brøyting i Brøttum Almenning

Sjusjøen Vel er blitt gjort kjent med at konkursbegjæringen mot Kvarberg AS nå er trukket. Vi håper Kvarberg AS kommer styrket ut av situasjonen, og at videre drift får gå som planlagt.

Under dialogen med Kvarberg AS har Sjusjøen Vel spilt inn forslag til hvordan våre medlemmers innbetalinger kan «sikres» best mulig, i et tilfelle hvor Kvarberg AS skulle gå konkurs/ikke makter å levere. Kvarberg AS mener at våre foreslåtte løsninger ikke lar seg gjennomføre i praksis.

Som et alternativ til forskuddsbetaling har Kvarberg AS skissert en delbetalingsløsning. Løsningen innebærer at våre medlemmer, istedenfor å måtte betale alt på forhånd, får betale i enten to eller tre avdrag. En todeling gir forfallstidspunkter innen hhv. september 2024 og 15. januar 2025, mens en tredeling gir forfallstidspunkter innen hhv. september 2024, julen 2024 og innen vinterferien 2025. Ved ønske om å dele opp betaling har Kvarberg AS bedt om at den enkelte tar kontakt via Hyttetjenester eller e-post (becca@kvarberg-as.no) for nærmere avtale mht. betaling.

Av de skisserte løsningene stiller Sjusjøen Vel seg mest positiv til en tredelt betaling. Med dette sagt oppfordrer Sjusjøen Vel likevel våre medlemmer om å gjøre egne vurderinger ved kjøp av leveranser og tjenester, og at risiko vurderes særskilt ved forhåndsbetalinger.

Vi presiserer at ordningen med å kunne dele opp betalingen for brøyting i 2 eller 3 deler kun gjelder for brøytetjenester fra Kvarberg AS.