Kommunen på info-offensiven

Ringsaker kommune er på informasjonsoffensiven. I slutten av februar arrangerte de «Ringsakerdager» på Sjusjøen. Samtidig kjørte de et skreddersydd opplegg på Persbu og i hallen på Natrudstilen for hytteiere. På Sjusjøen stilte de sammen med et knippe lokale bedrifter. Hensikten var å møte hyttefolket og presentere noen av tilbudene i Ringsaker. – Ringsaker er landets største hyttekommune, og hytteturistene våre er veldig viktige for oss, sier ordfører Kai Ove Berg på kommunenes nettsider.

Aktivitet i Graatens 2. etasje
I 2. etasje på Graaten stilte markedssjef Bjørg Mykløy og næringssjef Ove Gjesdal sammen med Matfatet Ringsaker, Østlaft, Rom for Rom Interiør, Myrsveens Landhandleri og Tunstua Garn, Prøysenhuset, Helgøya Klatrepark Garn og Fru G – litt fordelt over to dager. Prøysenhuset stilte også med Barnetimen for de minste.

Samtidig var det vintermarked på Sjusjølunga med markedsboder og aktiviteter.

Om planer og bestemmelser
Sammen med de store grunneierne i fjellet arrangerte kommunen samtidig informasjonsmøter om sitt arbeid med planer og bestemmelser for fjellet. Det åpne spørsmålet som ble stilt var «Hva er planene for utvikling av Ringsakerfjellet?» Denne møteserien var «skreddersydd» det enkelte hytteområde, og det var møter både på Persbu på Bjønnåsen og i idrettshallen på Natrudstilen. (Teksten er utdrag fra Sjusjøposten 1/2024)