PÅMINNELSE OM TEMAMØTE PÅ SJUSJØEN FØRSTKOMMENDE HELG

Hvordan skal det se ut på Sjusjøen fram mot 2050?

Sjusjøen Vel setter spørsmålet på dagsorden i et åpent møte lørdag 21. September kl. 15.00 i Sjusjøen fjellkirke.  Alle er velkomne, medlem eller ikke.

Møtet vil også bli streamet!  Har du ikke anledning til å være til stede så er link til møtet: twitch.tv/th0e  Logg deg på via Youtube fra kl. 15.

I en nylig avholdt markedsundersøkelse som Sjusjøen Vel har utført blant hytteeiere og brukere, ønsker mange at Vel-et skal arbeide for å få gjennomslag for hytteeieres interesser i møtet med kommune og grunneiere og legge til rette for friluftsliv med merking av stier og klopper. Interessant er det imidlertid også at mange ønsker at Vel-et skal arbeide for å begrense hyttebyggingens inngripen i naturen.

Vi har utfordret ordfører Kai Ove Berg til å dele sine tanker omkring Sjusjøens fremtid. Plansjef i Ringsaker kommune , Anne Gunn Kittelsrud, vil redegjøre for kommunens behandling av utbyggingsplaner, mens bestyrer i Pihl AS, Per Fineid og bestyrer i Brøttum Almenning, Jan Tore Hemma, vil redegjøre for grunneiernes utbyggingsplaner. Etter innledninger fra de overnevnte, vil det bli god anledning til spørsmål og meningsutveksling.

Møtet ledes av styreleder i Sjusjøen Vel, Erik Alver.

VELKOMMEN!